Avtomatizacija objektov

Rešitve po vaši meri

Tehnologija danes vse bolj spreminja svet in način življenja. Moderni komunikacijski in informacijski sistemi nas povezujejo z vseh koncev sveta preko svetovnega spleta in s tem spreminjajo delovno in življensko okolje. Razvoj inovativnih tehnologij ima velik vpliv na naše vsakdanje življenje ter nam hkrati ponuja več možnosti, omogoča boljšo konkurenčnost in včasih tudi pogojuje obstoj. To velja tudi za objekte.

Smeri so jasne: integrirane rešitve, pisane na kožo posameznega objekta in njegovih uporabnikov.

Za vas vzpostavimo centraliziran in inteligenten / pameten sistem, s pomočjo katerega upravljamo z vsemi funkcijami v objektu (tj. razsvetljava, ogrevanje, ...). Sistem nas tako lahko obvešča o stanju doma, se prilagaja vremenskim razmeram, optimalno izkoristi dano energijo, preveri, ali so vse luči v objektu ugasnjene ipd.

Energija in poraba sta prilagojeni uporabnikovim potrebam. Poleg tega so aktivni oz. pametni objekti s KNX/EIB električno napeljavo tudi bolj prijazni do našega planeta.

Kaj torej avtomatizacija oz. Pametna hiša omogoča? Ekonomičnost, fleksibilnost, varnost, zanesljivost, učinkovitost in udobje. Presenečeni boste, koliko lahko tehnologija za pametne hiše stori za vas in kaj vse ponuja.

Izpolnite obrazec za povpraševanje in dobili boste več informacij.